Giv hjemmet en overhaling til en god pris

ANNONCE

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er masser af arbejde, når man er boligejer. Der er ting der skal vedligeholdes, males, repareres eller bygges helt om. Derudover kommer diverse tilbygninger, som man går og ønsker sig, samt vedligeholdelse af haven. Der er aldrig et roligt øjeblik og der kan være en kostelig affære, for den slags ting er dyre.

Det er dog muligt at lave pæne tilføjelser, renoveringer, reparationer og meget mere, uden at ruinere sig selv. Hvordan spørger du? Læs med herunder.

Genbrug er din ven

Først og fremmest kan man spare utroligt mange penge, hvis man er villig til at købe tingene brugt. Det betyder ikke, at man får noget ragelse, for ofte er det ting, der kun har et par år på bagen. Det kan være alt lige fra hårde hvidevarer og elektronik, til genbrugstræ og sten.

Ofte vil man se en annonce om at der er gratis brædder. Disse kan nemt bruges til en masse forskellige formål i hjemmet, hvis bare man er fingernem og har hovedet skruet ordentligt på.

Derudover fejler genbrugte mursten absolut ikke noget, og kan ofte spare dig for mange tusinde kroner, hvis du altså er villigt til at rense dem og gøre det ekstra arbejde. Det er ikke bare en sjov ting som Bonderøven gør på DR, men en rent praktisk ting, som enhver kan få stor nytte af hvis man gerne vil spare penge.

Man kan sagtens købe nyt til en god pris

Bare fordi man kan få en masse billige ting ved at købe genbrug, betyder det dog ikke, at man ikke kan købe nyt til en rimelig pris. Faktisk er der rigtigt mange penge at spare, hvis man ved hvor man skal kigge. Spørg nogle handymen i din omgangskreds, da de ofte er yderst villige til at give dig nogle gode tips. Ellers kan du selv finde de billige priser på Google.

hus

Skal du f.eks. have lagt ny terrasse eller lavet en gangsti i sten, kan det anbefales at du kigger forbi FC Beton. Der kan du finde et bredt udvalg af flotte fliser, men uden at skulle betale overpris. Du kan se udvalget på Fc-beton.dk, hvor der sikker også er noget der vil tiltale dig.

Spar penge i hverdagen

Man kan dog også spare en masse penge, på sine daglige udgifter, hvis man gider lede lidt, og gøre en indsats. De fleste danskere lader bare stå til, selvom man mange gange kan få nogle virkelig gode tilbud, som ikke kræver mere end fem minutters indsats. Det fortæller lidt om hvor privilegerede vi er i dag.

Men er du en af dem, der gerne vil gøre lidt ekstra så se at komme i gang. Måske overvejer du at skifte elselskab, hvilket ganske ofte kan være en god investering. Ellers også burde du begynde at lave en indkøbsliste, før du tager på indkøb. Det vil spare en masse penge på indkøbene, og tager kun fem minutter ekstra. Det er ikke spor svært at spare penge, hvis man bare gider være opmærksom.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.