Sådan afholder du et godt studentergilde

Et studentergilde er en god måde at fejre en vigtig og uforglemmelig periode i sit liv. Det er en fest som afspejler alle ens skoleår og nu tegner en ny begyndelse hvor man står på egne ben og skal træffe en beslutning om hvilken retning man ønsker at gå. Det er derfor også en fest som skal fejres med maner og i selskab med alle sine nærmeste. 

At afholde et studentergilde er ikke nogen nem opgave, og der er mange ting man skal forholde sig til og være på forkant med hvis dagen skal blive helt perfekt. For at gøre forberedelsesprocessen nemmere, har vi derfor samlet en række god råd som er værd at tage med på vejen. 

Pynt 

I anledning af et studentergilde, pynter man oftest op i den pågældende farve som studenterhuen har. Dekorationen afspejler derfor enten farven blå, rød eller sort alt efter hvilken gymnasial uddannelse der er tale om. Heldigvis er det nemt både at finde servietter, dug og øvrig pynt der matcher disse farvenuancer. 

Den perfekte gave 

Når man bliver student, er det i langt de fleste tilfælde kutyme, at der medfølger en lille gave som et lykkeønske for det hårde arbejde og flotte resultat. Den perfekte gave afspejler studentens interesseområder og er købt med omtanke. Er er tale om en fodboldfan kan det være værd at tjekke Barcadanmark.dk ud, for at skabe overblik over spændende fodboldkampe der vil være en mindeværdig oplevelse. 

Studentertøj 

Med et studentergilde medfølger det rette studentertøj også. Pigerne er oftest klædt i finde hvide  studenterkjoler, og drengene i en fin skjorte eller jakkesæt. Dette er essentielt da de skal stå lidt ud, og tøjet er derfor af stor betydning. 

God mad 

Med et studentergilde er det en forventning at der også er en god bid mad til de ankommende gæster. Hvorvidt man ønsker at lave den helt store middag eller blot små tapasanretninger er individuelt og alt efter hvilken forventning man har til festen.