Forbrugernes fest

Black Friday giver rig mulighed for at du kan opgradere dit hjem med de nyeste hvidevarer og den nyeste elektronik. På den måde kan du spare penge, fordi du ikke længere har de samme udgifter til el, som da du havde de gamle strømslugende apparater.

Køb nyt – men brugt!

Det giver i højeste grad mening at skifte de gamle strømslugende maskiner ud med nyere, mere energivenlige apparater. Heldigvis findes flere firmaer, som opkøber gammel elektronik og opgraderer den, så du kan købe det igen med alle forbedringerne. Du sparer penge, fordi det er billigere end de allernyeste modeller, men du formindsker også den forbrugsfest, der ellers ligger i det danske samfund.

Black Friday – forbrugernes fest

Black Friday er i sandhed symbolet på forbrugsfesten, der finder sted i det danske samfund. Du behøver dog ikke bruge dagen til at købe helt nye genstande. Du kan i stedet overveje at købe brugt – eksempelvis når det kommer til elektronik – så du hjælper med at nedsætte den overproduktion, der finder sted i verdenen.

På Black Friday er det oplagt at sørge for at indkøbe årets julegaver. Her har butikkerne længere åbent, der er tilbud og du bliver ikke set skævt til, fordi du er startet tidligt med julegaverne. I Odense er Black Friday stort og i denne artikel kan du blive meget klogere på festen i byen.