Handsker til hjemme brug

Kan du lide at have gang i byggeprojekter i hjemmet? Elsker du havearbejde? Så kan det være behov for at have nogle handsker liggende i skuffen. For at du skal beskytte dine hænder, og samtidig kunne arbejde, uden at føle dig begrænset af handskerne, så skal du vælge de helt rette handsker til opgaven. For at blive klogere på, hvilke handsker som er bedst til hjemme brug, læs med her.  

Handsker til ethvert formål 

Der findes en handske som er specielt lavet, til ethvert formål. Det er derfor vigtigt at du sørger for at købe handsker som passer til den opgave som du skal løse. Der findes flere typer af arbejdshandsker, som bliver brugt på arbejdspladser over hele landet. Det er ingen grund til at du skal gå ned på kvalitet, bare fordi de opgaver som du skal løse, er på hjemmebane. Du skal derfor bruge kvalitets handsker, også når du skal i gang med egne projekter.  

Du kan vælge at gå efter handsker fra de store brands, som alle kender, eller du kan gå efter handsker fra mindre kendte mærker, og få kvalitetshandsker for en lidt billigere penge. Det vigtigste er at du køber handsker som har de nødvendige certificeringer, og som er godkendte til det formål som du skal bruge dem til.  

Der findes montagehandsker, murer handsker, skærefaste handsker, læder arbejdshandsker og en række flere varianter. Du skal vælge den handske som passer bedst til den opgave som du skal i gang med, om det er at bygge, mure, skære eller andre ting. Vær også opmærksom på at du får den helt rette størrelse i dine handsker. Komfort er vigtigt når du skal arbejde med praktiske opgaver, og sikkerheden bliver først helt i top, når du har en handske som passer til din hånd.  

Engangshandsker til haven 

Hvis du elsker havearbejde, så skal du selvfølgelig bruge handsker som gør havearbejdet både nemmere og mere overskueligt. Der er ikke noget i vejen med at få lidt jord under neglene, men det kan være rart at beskytte sine hænder mod torne, skrat og stikkende planter. Til havearbejde så kan du bruge en klassisk havehandske med stof på den ene side, og et mere slidstærkt materiale på den anden side. Typisk så er denne type havehandske lavet af nitril, gummi eller oksehud.  

Hvis du skal have beskyttelse mod kulden, så er en bomuld engangshandsker et oplagt valg. Men hvis din have bugner af roser, tjørne og krat, så kan det være nødvendigt med en havehandske i et stærkere materiale.