Hold din ferie uden bekymringer

Ligger du også ved poolen i Sydspanien og undrer dig over, om det bliver denne ferie, hvor du får ubudne gæster på besøg derhjemme? Slip for bekymringerne, når du tager på ferie, og invester i et alarmsystem. Du kan sikre dit hjem og dine værdier, mens du er ude af huset, om det er på ferie eller til hverdag. Så kan du slappe af helt bekymringsfrit og nyde din tid, som du fortjener.

Ferie kan være en stresset tid. Det er de færreste, der tager afsted uden at tage bekymringerne med. Har I nu slukket for ovnen? Lukket for vinduerne? Og hvad med indbrud? Med et alarmsystem kan du sikre dit hjem, mens du er på ferie. Så slipper du for alle bekymringerne, der gnaver, mens du ligger ved svømmepølen eller vandre rundt i bjergene et sted. Så ved du med sikkerhed, at du har noget at vende hjem til.

Fuld kontrol over sikkerheden

Et alarmsystem uden abonnement giver dig fuld kontrol. Ved at fjerne mellemleddet i vagtcentralen får du direkte besked, hvis du skulle få ubudne gæster, når du er ude af huset. Så kan du træffe det næste valg hurtigt og effektivt og ringe til politiet eller naboen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvis du tilmed investerer i et alarmsystem med kamera, får du et billede tilsendt. Selvom du har tyverisikret dit hjem, kan du ikke sikre dig imod, at svigerforældrene kommer på uanmeldt besøg. Alarmer kan gå af ved et uheld, og hvis det sker ofte, kan det være dyrt at få vagtcentralen ud hver gang. Du kan derfor selv kontrollere alarmsystem fra din telefon. Så kan du træffe de rigtige valg hver gang.

Et alarmsystem uden abonnement lader dig vide til hver en tid, hvordan det står til i dit hjem. Selv i hverdagen når du er på arbejde eller om natten, når du sover. Det giver dig vished og sikkerhed om, at dit hjem er i trygge hænder på alle tider af døgnet. Så sover du ikke bare trygt om natten, du slipper for alle bekymringerne, når du er på arbejde eller weekendtur med familien.