Sådan indretter du en butik efter tidens trends

ANNONCE

Har du søsat din drøm om at åbne egen butik, men er lidt i tvivl om, hvordan du skal indrette den i tråd med tidens trends? Så læs med her.

Hvad end du skal indrette en tøjbutik, et keramikværksted, en frisørsalon eller noget helt fjerde, så er der nogle klare boligtrends, der dominerer i øjeblikket – særligt hvis du går efter et feminint og skandinavisk udtryk. Start med at vælge 4-5 farver og eller materialer som du tager udgangspunkt i, og hold dig så gerne så vidt muligt til dem. Det sikrer en rød tråd og du undgår samtidig, at indretningen bliver for rodet og tilfældig.

Farven rosa er yderst populær for tiden, det samme er materialer som marmor, messing, træ og flet. Gå med fordel efter et marmorbord, et messing stativ og måske en stol eller gardiner og i rosa velour. Husk på det ikke er et hjem du indretter, men snarere en butik som skal give kunderne en unik oplevelse. Vær derfor ikke bange for at gå all in og overdrive stilen lidt. Dit sted skal jo gerne være et som kunderne husker, og som de bliver fascineret og inspireret af. Hold med fordel øvrige elementer i hvide neutrale nuancer og pift så op med store grønne planter for at give liv og natur.

Og selvom det måske lyder lidt kunstigt, så tænk også i “insta-venlighed”, ja der er efterhånden et reelt ord eller begreb. Jo bedre din butik tager sig ud på billeder, jo større er chancen for at billederne bliver delt på sociale medier, de fleste foretrækker jo selv sagt noget pænt og anderledes at kigge på.

Hvor end du køber dit interiør, så husk at gemme alle kvitteringer. Det skal nemlig bruges som bogføring af momsafregning i virksomhedens årsregnskab. Hav for øje at alt hvad der kan trækkes fra i virksomheden, skal trækkes fra, det giver dig et bedre slut resultat sådan rent regnskabsmæssigt. Er du ikke selv den store talknuser, så hyr med fordel en freelance bogholder til at hjælpe dig på vej, så du sikrer dig, at der er styr på sagerne.