Se Danmarks grønne landskab fra oven

Danmarks landskab er kendt for sin smukke og grønne natur. Især er landskabet vildt og levende om sommeren. Der findes en lang række måder at opleve denne på. Vil man prøve noget helt anderledes, end det man plejer, kan man overveje at tage på en helikoptertur.

En helikoptertur i København er en perfekt oplevelse for hele familien i sommerferien. Fra 400 meter oppe i luften ser de ellers så store og grønne træer pludselig meget små ud. Menneskerne kan til forveksling ligne små myrer, som har travlt. En tur i en helikopter kan give tingene lidt perspektiv. Det kan være tiltrængt, hvis hverdagen er blevet lidt ensformig.

Dette skal opleves

Vælger man at tage på helikoptertur over København, er der nogle seværdigheder, man bare skal opleve fra oven. De fleste, som har været i København, har formegentlig været en tur i Nyhavn. Nyhavn var tilbage i 1600-tallet en travl erhvervshavn. Oprindeligt hed Nyhavn ”Den Nye Havn”. Skibe fra over hele verden kom dengang til Nyhavn.

H. C. Andersen er en af Danmarks helt store helte. Han boede faktisk i Nyhavn, dengang han blandt andet skrev ”Fyrtøjet” og andre store værker. Det kan måske være meget sjovt at se højt oppe fra. Hvis man gerne vil se noget grønt og flot landskab, kan det være, at man skal flyve en tur over Frederiksberg Have. Så kan det være, at man får øje på nogle store dyr.

Menneskets forhold til naturen

Vi mennesker er afhængige af naturen. Faktisk kan en gåtur i skoven give en stor følelse af velvære. Derved kan man få et mentalt bedre helbred, hvis man bruger og opholder sig i naturen. Samtidig er der så mange måder at være i naturen på. Man kan bruge den til at motionere i eller bare helt enkelt bare kigge på den.

Hvis man elsker at se på naturen, er der vel ingen bedre måde at gøre det på, end ved at se den højt oppe fra i en helikopter. Heroppe fra kan man se, hvordan hele naturen hænger sammen. Det store blå hav med bølger, som slår ind på stranden. Man kan se markerne og deres perfekte form og inddeling.

Kom afsted

Naturen ligger lige udenfor døren. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at bruge den. Uanset om man sidder i en helikopter eller bare går en tur i skoven, vil ens hjerne helt klart takke en.