Find din næste kontinentalseng

Overvejer du at købe en ny seng for en bedre nattesøvn? Så kan du med fordel overveje et tilbud på kontinentalsenge. Det kan være den rette seng til dig, der ønsker at sove godt om natten. Så læs videre og lær alt det, du skal vide, om kontinentalsenge. 

En ny seng kan være afgørende for, om du sover godt eller skidt om natten. Når vi i gennemsnit sover 7-8 timer om natten, så har nattesøvnen er kæmpe indflydelse på vores private som professionelle liv. Du bør derfor overveje, om din seng bidrager positivt eller negativt til din søvn, og hvordan du kan ændre på det. 

Et kontinentalseng tilbud du ikke kan afslå 

En kontinentalseng kan det hele. Den er bygget op i tre lag med en boksmadras nederst, så en springmadras og med en topmadras øverst. Selv en prinsesse ville sove så godt og dybt i en kontinentalseng, at hun slet ikke ville mærke ærten under madrassen.  

Nu kan du finde et godt tilbud på kontinentalsenge. Ifølge en gennemgående kontinentalseng test så er Krone Signatur kontinentalseng bedst til prisen. Så ønsker du at spare penge og samtidig sove godt om natten, så er den kontinentalseng lige noget for dig. 

Bedst til prisen 

Der er senge til alle slags behov. Om det er en bedre nattesøvn, design og stil, eller du tænker på miljøet. Nogle senge fås endda med smertelindrende kvaliteter, hvor topmadrassen tilpasser sig kroppens former og kanter. Og så er der selvfølgelig det økonomiske valg. 

Med alle kontinentalsenge får du en garanti og prøvetid, så du sikrer dig, at købet er det rette. En Krone Signatur kontinentalseng fås med en garanti på fjedre og ramme på hele 15 år. Så kan børnene når at hoppe rundt i sengen, så meget de vil, inden de bliver for store til den slags.