Indretning med den røde farve

ANNONCE

Der er rigtig mange folk er en lille smule gange for røde, når den skal benyttes i indretningen. For selvom rød blander godt med næsten ethvert farveskema, hvordan indrette med så med den, uden at overdo it – og ender med en indretning som ikke kan holde ud at kigge på. Her er en række hurtige og nemme måder hvorpå, du kan tilføje den røde farve til dit hjem.

Start småt

Rød er lidt af en show-off farve og behøver ikke en masse konkurrence. Et par røde detaljer såsom en vaser, puder, kunst eller friske røde roser, kan være omdrejningspunktet for et værelse. De små elementer er billige at starte med, og er ligeså nemme at fjerne igen, skulle de gøre indretningen for tung. At kombinere den røde farve og noget levende, er ligeså en nem og frisk måde, at få rød ind i indretningen.

Røde roser i indretningen

Mal den røde farve

Meget få rum i huset har den arkitektoniske detaljegrad til, at håndtere røde murer, og endda en accent væg malet rød kan hurtigt virke trættende. Hvis du har en kløe for at male noget rødt, så prøve i stedet møblerne. Den røde farve kan hurtig omdanne en gammel kuffert eller kommende, til et helt nyt møbel i indretningen. Men husk at vælge den korrekte røde farve, således møblerne ikke bliver for tung eller for prinsesse i forhold til resten af indretningen.

Sammensæt med andre farver

Rød er bedst, når den er blandet med lysere eller mere afdæmpede nuancer. At sammensætte rød med farver af samme intensitet, kan hurtigt begynde at ligne en omgang fingermaling. For de bedste resultater, mikse og matche dine yndlingsfarver farver, blande høje og lave intensitet farver.

Rød indretning

Tænk kirsebær rød blandet med himmel blå og hvid, eller dyb rød blandet med skifer grøn og chokolade, eller orange rød blandet med klar gul og citron grøn. Mulighederne er mange, og at teste på forhånd vil være en kæmpe fordel.

Overrask med rød

Rød er en kraftig farve og, hvis anvendt rigtigt, kan den bringe masser af sjov ind i din indretning. Mal f.eks. bagsiden af en bogreol, væggen direkte bag et åben-hylde i en rød farve. Eller mal en rød afmærkning som hovedgærde (bare benyt tape). Prøv rødt på bunden af dine top-køkkenskabe eller som backsplash ved komfuret, eller male et vindueskarm røde til, at indramme verden udenfor. Mulighederne er mange for, at overraske med den råde farve.

rød