Inspiration til tidsfordriv

Er du også en af dem, som er sendt hjem i disse tider? Rigtig mange mennesker i dagens Danmark er blevet sendt hjem fra arbejde enten for at arbejde hjemmefra eller for at holde “fri”. På den måde er vi hver især med til at mindste smittefaren. Desværre er det langt fra ensbetydende med at have fri, at være blevet sendt hjem fra arbejde. Mange af os har også børn, som vi pludselig skal holde øje med hele døgnet, og selvom det er skønt at have børnene hjemme, så er det pludselig mange timer, hvor man står for underholdningen. 

Hvad skal man finde på?

For mange danskere er det svært at finde på, hvad de skal få tiden til at gå med. Nogle kæmper også med at få hjemmearbejde og børnepasning til at hænge sammen. Hvad enten man arbejder hjemmefra eller holder fri fra arbejde, så har de fleste sikkert det tilfælles, at de er ved at få en lille smule kuller af, at opholde sig indendøre det meste af tiden.

Hvis du endnu ikke har knækket koden til, hvordan du får tiden til at gå, så får du her noget inspiration til tidsfordriv. 

Børnevenlig tidsfordriv

Hvis du har et eller flere børn, som går hjemme sammen med dig, så har du sikkert allerede erfaret, at det kan være svært at underholde et barn 24/7. Når hjemmeskoling er forbi, og dagens lektier er lavet, så er der stadig masser af vågne timer, hvor dit barn gerne vil underholdes. Men hvad skal man finde på?

Du kan;

  • Bygge huler. Et hvert barn elsker en god hule, og findes der noget hyggeligere end at bygge en hule med mor og far, som man kan gemme sig i eller spise popcorn i?
  • Udendørs glidebane. Det eneste du skal bruge er en stor pressening, noget sæbevand og noget overtøj til barnet, som kan tåle at blive vådt.
  • Kreative projekter i fællesskab – de fleste børn elsker at være kreative, og nu er der heldigvis masser af tid til det!